Hvem er vi

LS Design er et dansk startet brand, som producere smukke håndlavede træfigurer, design til hjemmet og ikke mindst kuglepenne. Vi sætter altid kunden i første række, og god service betyder alt for os!

 

Om LS Design

Igennem de seneste 12 år har jeg (Lars) haft stor interesse for kunst og design i træ. De uendelige muligheder som træ tilbyder, har jeg valgt at udnytte og lave disse produktserier. Alle produkterne er håndlavede og har igennem flere målrettede arbejdstimer fået skabt sig en helt unik serie af kuglepenne, træfigurer og andre produkter til hjemmet.

Tilfredshedsgaranti

Vi vægter kundetilfredsheden meget højt, og netop derfor har LS Design valgt at gøre sit ypperste for at kunden får fantastiske oplevelser med produkterne. Vi sætter derfor minimum 2 års garanti på slid på alle vores produkter.

Special bestillinger 

Hvis du har nogle specielle ønsker eller tanker omkring trædrejning, kan dette også laves efter nærmere aftale. Send os gerne en mail eller kontakt os på telefonen, og vi vil besvare din forespørgsel hurtigst muligt. - Find kontakt oplysninger under "Kontakt".

 

Lars Pedersen 

- Trædrejer og designer

 

Oprindeligt arbejder jeg som teknikker og er uddannet elektriker, men indenfor de seneste 10 år har arbejde i træ fanget min interesse mere og mere. De muligheder som ligger i at dreje i træ, har været årsagen til utallige timer på værkstedet, hvor jeg brugte mange år på at dygtiggøre mig i trædrejning, og i de seneste år har jeg valgt at gå til tegnebrættet og udvikle mine egne designs.

Da jeg først begyndte at give fantasien frit løb, udviklede tingene sig i en hastig fart! Først var det den ene figur, og hurtigt efter var designet ændret igen. Denne proces blev ved i nogle måneder, og efter at have snakket meget med familie, venner og bekendte blev jeg enige om, at lave en produktserie som vil ville slå igennem med.

 Efter nogle lange samtaler med min kone og søn (Søren) blev vi enige om, at tage springet, og startede så virksomheden LS Design, og vi håber at vores træprodukter falder i god smag

 - Lars Pedersen

Søren Nygaard Pedersen

- Medejer

 

Salg, markedsføring og iværksætteri er nogle af mine spidskompetencer, og jeg elsker at opfylde kundens behov bedst muligt. Til dagligt arbejder jeg som selvstændig sælger i min egen virksomhed Network4You, hvor jeg arbejder meget med online markedsføring og personlig coaching, og tilbage i Januar 2015 sluttede jeg mig sammen med min far, og startede LS Design.

Udover min egen virksomhed bruger jeg min tid på at studere til markedsøkonom, og har derudover en finger med i diverse projekter da jeg har svært ved at sidde stille. Hellere arbejde for meget end for lidt, og det er også et af vores varermærker hos LS Design. Vi vil gøre vores ypperste for, at du som kunder vil få den bedste oplevelse ved at handle hos os!

Jeg vil primært være personen som du kommer i kontakt med på vores mail samt vores facebookside, og har du nogle spøgsmål eller forspørgsler til speciealopgaver, så skriv eller ring endeligt! Hellere spørg en gang for meget, end en gang for lidt!

 - Søren Nygaard Pedersen